Vester Mølle Sportsrideclub
velkommen til rideklubben
                      RIDEKLUBBEN ER LUKKET

Vester Mølle sportsrideclub VMR

er en hyggelig og seriøs rideklub , under Dansk Rideforbund,  med ca 70 medlemmer. 
Klubben har eksisteret siden 1982 med navnet Langholt Rideforsamling LRF, men ændrede i juli 2013 navn til Vester Mølle Sportsrideclub  VMR.
Rideklubben er beliggende på Vester Mølle Ridecenter i Langholt. På stedet er der 2 ridehaller : en på 23x60 (ridemål) med tilhørende dommertårn - stor rytterstue og  toiletter og en på 17x40 (ridemål ) med tilhørende lille rytterstue Café Mulen. Der udover er der en 51x70 bane som til daglig er delt i en springbane og en 20x60 dressur bane med dommertårne - en springbane 45x65 - en lille dressur bane 20x40 og et sekretariat på 30 m2 med overdækket terasse. Der er gode parkeringsforhold på stedet 3500 m2 og faciliteterne er handicapvenlige.
Klubben ejer selv 2 rideskoleponyer : Returina og Benny 
Der tilbydes undervisning i spring og dressur enten som enetime eller to sammen på hold efter aftale. I klubben lægger vi vægt på sikkerhed i omgang med heste, godt horsemanship, godt kammeratskab og sidst men ikke mindst at blive dygtig til at ride. Der er plads til alle uanset alder og niveau og det vigtigste er at alle får en god oplevelse i samværet med hest og rytter.
Klubben afholder stævner, hyggeaftner, springtræningsdage, foredrag og meget mere. F
or at det hele kan løbe rundt, er  klubben , som så mange andre klubber, afhængig af frivillig arbejdskraft - sponsorater og hjælpere til stævner, arrangementer og arbejdsdage. Til gengæld får vi altid nogle hyggelige timer sammen ved disse arrangementer. 


Rigtig god fornøjelse
🙃


| Svar

Nyeste kommentarer

30.08 | 20:16

Hej beklager vi har ikke rideskole mere..
prøv at kontakt Snorgaardens rideklub eller uggerhalne Sportsrideklub
Mvh Marianne

28.08 | 12:52

Jeg har pige har fødselsdag i november bliver 9 år og vil gerne tage pigerne med fra klassen ud, hvor de få mulighed for at strigle og træktur og hold hos jer

08.09 | 18:43

Hej jeg er en pige på 13 år jeg kunne godt tænke mig at starte til ridning jeg rider lidt i fritiden men har ikke egen hest hvordan kan man tilmelde sig

14.07 | 17:31

Hej jeg har en datter på 15 år som gerne vil starte til ridning. Hun har gået til ridning siden hun var 4.
Vi vil hører hvad undervisning koster hos